Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul  Tipareste detaliile produsului
SIHTE (SIE HARNESS TEST EQUIPMENT)
SIHTE (SIE HARNESS TEST EQUIPMENT)
SIHTE (SIE HARNESS TEST EQUIPMENT)
SIHTE (SIE HARNESS TEST EQUIPMENT)
SIHTE este un sistem dezvoltat pentru a testa diferite echipamente, proiectat astfel incat sa fie usor de inteles si de utilizat. Software functioneaza perfect pe mediul Windows. Sistemul este constituit din doua programe, primul este un editor de cablaje(EDCAB) iar cel de al doilea permite testarea echipamentului pe masa de test(SIHTE).
Sistemul SIHTE dispune de un editor de cabluri care permite o creare usoara a fisierelor necesare pentru a testa echipamentul in bune conditii si deaseamenea este si fiabil in acelas timp.
Caracteristicii:
- sistemul SIHTE este foarte rapid in testarea cablajelor, indiferent      cat de mari sau mici sunt.
- este capabil de a afisa mai multe ferestre, pentru toate erorile      constatate in timpul fazei de testare.
- poate testa pana la 1200 de puncte pe secunda.
- cand sistemul detecteaza o eroare in timpul fazei de testare, acesta in mod constant va verifica toate testele din nou   pana cand corectutudinea cablurilor va fi asigurata.
- SIHTE este un sistem de testare care va permite sa creati, sa inovati, si sa alegeti in functie de testul necesar, cu   optiune de imbunatatire continua.
- permite completarea statistica a informatiilor de eroare.
- SIHTE dispune de informatii complete si de foarte mare ajutor pentru departamentul de intretinere.
SIHTE isi propune sa fie unul dintre cele mai bune software-uri de test care pot fi gasite pe piata. Aceasta se datoreaza optiuni de imbunatatire continua, posibilitatile sale de functionare in diferente forme si imbunatatirea constanta datorita cerintelor speciale ale clientiilor nostri.
 
Nou! Sistemul SIHTE !
SIE  a dezvoltat sistemul de testare SIHTE (SIE HARNESS TEST EQUIPMENT).
Nou! Sistemele DYNALAB
Dynalab a proiectat testerele NX folosind ultima tehnologie disponibilă pentru a oferi o linie de productie flexibila şi adaptabila,  care să răspundă nevoilor în schimbare ale producătorilor de cablaje si nu numai.