Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul  Tipareste pagina
Pitesti
Sisteme Integrate Electropneumatice SRL s-a infiintat in 2007 si are locatia langa orasul Pitesti (Bascov). Pitesti este unul din cele mai industrializate orase din Romania, reprezentand totodata un punct important al industriei constructoare de masini.
SIE ofera servicii clientilor din industria auto, in special producatorilor de cablaje electrice auto. Datorita flexibilitatii sistemelor detinute, activitatea proprie nu se mai limiteaza doar la nevoile celor din industria auto. Putem executa testere cu actionare mecanica-electrica-pneumatica pentru diverse aplicatii, proiectare si executie repere prin prelucrare in plastic si aluminiu, comenzi automatizare si control pe linii tehnologice etc.
Am extins domeniul de activitate prin comercializarea profilelor de aluminiu si executia unor structuri la comanda.

Fabrica este structurata astfel:
7 statii de proiectare
7 echipamente de prelucrare in coordonate numerice CNC
5 masini de gaurit
2 masini debitare
1 strung 
10 standuri de asamblare, testare si masurare parametrii precum si alte utilaje si dispozitive pentru prelucrare de metale si mase plastice

Contact: 
        Tel:   0372 771 996,   0348 800 622  
Adresa sediu social: Pitesti, str. Capitan Ion Cutui nr. 13
Adresa punct de lucru: Bascov, str. Rotaresti DN, nr. 60C

Nou! Sistemul SIHTE !
SIE  a dezvoltat sistemul de testare SIHTE (SIE HARNESS TEST EQUIPMENT).
Nou! Sistemele DYNALAB
Dynalab a proiectat testerele NX folosind ultima tehnologie disponibilă pentru a oferi o linie de productie flexibila şi adaptabila,  care să răspundă nevoilor în schimbare ale producătorilor de cablaje si nu numai.